Over ons...

Marquise Model Agency is een eigentijds en dynamisch bureau met gedreven mensen dat aan haar modellen een duidelijke meerwaarde wil bieden.

Dit doen we door een gevarieerd en zeer aantrekkelijk aanbod van diensten voor te stellen.

We beschikken over een uitstekende keuze van fotografen, visagistes en assistenten, die het model snel aan een professionele portfolio helpen.

Aan deze diensten (casting, inschrijving, vermelding op de website, ...) zijn overigens geen kosten verbonden.

De focus ligt op opleiding en promotie. En dus bieden we cursussen rond alle aspecten die een deel uitmaken van het beroep. Daarnaast zijn er de handleidingen, de gidsen en monografieën die hen op weg helpen. Ook de hele wetgeving rond het beroep wordt bijgebracht.

Modellen worden gepromoot via ons magazine, folders, flyers en de website.

Ook de praktijk vergeten we niet. Naast de talrijke individuele fotosessies zijn er regelmatig groepsactiviteiten bv trip naar Parijs, limousineshoots, urban shoots op bijzondere locaties...

Als tegenprestatie verwachten we van onze modellen ambitie, prestaties, een ernstige investering in tijd en inzet en een sociale persoonlijkheid, met aangename omgangsvormen.

Een andere voorname opdracht van een agentschap is het verdedigen van de belangen van haar modellen tegenover derden: wij staan achter onze mensen.

Voor de meest uiteenlopende boekingen hebben we drie interessante formules, waaruit de klant zijn keuze kan maken.

De geslaagde combinatie van casting, opleiding, coaching en boekingen staat garant voor hoogopgeleide modellen, zodat wij aan de bedrijfswereld een erg interessant totaalpakket kunnen aanbieden, met eventueel fotografen, stylistes en visagistes inbegrepen.

Met dit alles hebben we één belangrijk doel voor ogen: onze modellen zo snel mogelijk in staat stellen een professionele houding te verwerven, zodat ze vakbekwaam de modellenwereld in kunnen stappen, ofwel als fashion model, als commercieel model, mannequin, of een combinatie hiervan.

aboutfoto menubalk3 Ons Team Home