Een fotomodel worden

kandidaatfoto

Dagelijks krijgt Marquise Model Agency aanvragen van aspiranten met veel ambities. Maar niet altijd hebben de kandidaten een juist beeld van de eisen van het beroep. Daarom hebben we een brochure ontworpen die hierover meer klaarheid kan brengen. We raden aan deze informatie eerst door te nemen vooraleer het aanvraagformulier in te dienen. Het document staat hiernaast in de menubalk. Er is ook een handleiding voorzien voor het invullen

De hele procedure van aanvraag, casting en testshoots is kosteloos, maar niet vrijblijvend. Alleen volledig ingevulde formulieren worden geaccepteerd en de selectie verloopt streng. Wie met opzet ons misleidende informatie geeft of niet voldoende ernst toont, wordt meteen geweigerd.
Bij de eerste evaluatie slaagt 1 op 3 modellen. Op het einde krijgt ongeveer 7% van alle aanvragers een (stage)contract.

Na het verzenden van de aanvraag krijg je meteen een bevestiging via e-mail. Gewoonlijk krijg je na enkele dagen het resultaat van de voorlopige deliberatie van het castingteam. Zit dit goed, dan word je uitgenodigd op een echte casting en dan volgen nog enkele testshoots met onze fotografen. Als ook dit wijst op doorgroeimogelijkheden, dan heten we je van harte welkom!

Tenslotte is er nog een administratieve afhandeling: aansluiten bij de gesloten facebook-groep, een account bij onze cloud, foto's voor het dossier en de badge, digitals en sed cards. En dan kan er werk gemaakt worden van de portfolio. Vanaf dit ogenblik werk je aan het opbouwen van ervaring, aan je opleiding en aan je vervolmaking. En dan ben je klaar om de modellenwereld in te stappen.

menu Infobrochure aanvraag handleiding Home